Detersolín i tu.

El nostre producte específic és Detersolín Protect MIXT Blanc i Color , a més d’estalviar a rentats, et permet barrejar la roba blanca i de color. La fórmula d’aquest detergent permet rendir tots els peixos en una mateixa collida sense perill de transferència, gràcies a l’alt contingut d’aquests en actius antitransferència de color.

El nostre producte específic Detersolín Protect SPORT neutralitza les olors a les peces esportives. Gràcies a la seva tecnologia neutralitzadora d’olors, ajudant que no s’adhereixi novament a la roba. També, elimina les taques de suor i de desodorant. És ideal per a roba d’esport i treball i adequat per a peces de polièster, poliamida o elastan. A més, la seva fórmula millorada a base d’enzims actua de forma eficaç eliminant totes les taques, evita el desgast de les fibres cuidant el teixit i protegint la roba.

Detersolín Protect Antiarrugues redueix les ARRUGUES, EVITA el DESGAST de les fibres i Neteja a PROFUNDITAT fins i tot en aigua freda. Facilita i redueix el temps de planxat gràcies a la fórmula composta per Soft Active, que minimitza la formació d’arrugues, millorant la suavitat de les fibres i protegint la teva roba. A més, la seva fórmula millorada a base d’enzims actua de manera eficaç eliminant totes les taques.

Els nostres detergents i suavitzants ECO Cleaning són lliures de colorants i al·lèrgens, per això diem que són aptes per a pells sensibles.

Detersolín i el medi ambient.

A Detersolín treballem per innovar en l’elaboració de productes de neteja i per rentar la roba cada cop més sostenibles i respectuosos amb l’entorn. A Detersolín estem compromesos amb tu i amb la cura del medi ambient.

La protecció ha esdevingut l’essència dels nostres detergents. Apostem per una fórmula d’èxit que neteja protegint la roba i el medi ambient. Les nostres fórmules millorades actuen de forma eficaç eliminant totes les taques, ia més, eviten el desgast de les fibres cuidant els teixits i protegint la teva roba.

Durant el procés de fabricació dels nostres productes, afavorim l’ESTALVI d’energia i aigua, alhora que busquem l’ESTALVI en el nostre transport per a la seva distribució minimitzant l’empremta de carboni de la nostra activitat.

  • Utilitzem materials 100% reciclables.
  • Les nostres fórmules són més concentrades (ESTALVI d’energia durant el rentat, ESTALVI en el consum d’aigua, ESTALVI en transport).

Els nostres detergents no porten fosfonats ni microplàstics, el nou pack està compost per plàstics 100% reciclables i les noves formulacions són més concentrades, apostant per una fórmula d’èxit que neteja protegint la roba i el medi ambient.

Els microplàstics es defineixen com a peces molt petites de plàstic de menys de cinc mil·límetres de longitud, generalment microscòpiques, que contaminen el nostre medi ambient i per tant les nostres fonts d’aigua. Part dels plàstics acaba al medi ambient, on es disgrega en micropartícules que contaminen les aigües i l’aire, fan malbé la fauna marina i, en última instància, són ingerides pels éssers humans.

Per això un dels primers #CompromisosDetersolin ha estat eliminar els microplàstics dels nostres productes.

La nova gamma ECO Cleaning conté ingredients naturals, biodegradables i provinents d’agricultura ecològica. Un material biodegradable és aquell que es pot arribar a descompondre de forma natural per l’acció de microorganismes com a bacteris o fongs en un període curt de temps transformant-se així en nutrients, diòxid de carboni, biomassa i aigua.

El detergent líquid concentrat de Detersolín ECO està indicat per a tota mena de teixits, per a un rentat a mà oa màquina. La seva fórmula basada en ingredients naturals (a base de plantes) i no tòxics permet una neteja sostenible amb el medi ambient i segura per a la roba i per a nosaltres. A més, la fórmula s’ha treballat científicament per assegurar la mateixa eficàcia que l’esperada en un producte convencional.

Sobre nosaltres.

Detersolín és una marca de CQP Brands, Casado Quality Products S.A, una empresa nacional amb més de 80 anys d’història innovant en l’elaboració de productes de neteja i per al rentat de la roba, sent pioners a introduir el detergent líquid a les nostres llars.

La nostra seu i fàbrica està situada a la comarca del Penedès, a prop de Barcelona, per això signem als nostres productes “som d’aquí”. Tenim el compromís social de vertebrar i enfortir un teixit industrial fort i competitiu per al nostre país, que generi llocs de treball per a les famílies de la comarca del Penedès. És una decisió ferma de contribució a la nostra societat.

A més de cuidar el nostre entorn, tenim el compromís de recolzar empreses de proximitat en escollir els nostres proveïdors.

Skip to content